Nu rata editia de mai 2015 a revistei Cosmopolitan!

By  | 

Noul COSMO de mai este, de-acum, la chioșcuri.

Paginile de Modă îți oferă acces la cele mai în vogă accesorii, sortate după principii cromatice, pentru ca tu să-ți găsești cât mai ușor „sufletul-pereche”. Suntem alături de tine și la capitolul Frumusețe, cu trucuri actuale despre îngrijire și idei de make-up care te scot din încurcătură (de exemplu, chiar știi cum să-ți alegi fondul de ten potrivit?).

Nu trece cu vederea secțiunea Carieră, pentru că aici îți arătăm care sunt cele mai diplomate și mai eficiente metode de a obține succesul într-o lume în care bărbații dețin monopolul. Din articolele dedicate relațiilor afli, cu ajutorul unor scriitori de renume, de ce noul tău iubit este, de fapt, fostul și de ce este, în ziua de azi, atât de greu să mai construiești legături afective stabile și durabile.

Cât despre Madonna, vedeta de pe coperta noastră de mai lansează cel de-al 13 lea album și întreaga lume este din nou cu ochii pe ea – află, din interviul nostru exclusiv, ce surprize mai pregătește controversata regină a muzicii pop și bucură-te de o ședință foto așa cum nu ai mai văzut.

Iar dacă visezi să te relaxezi în vara aceasta într-o piscină cu apă cristalină, te introducem într-o atmosferă a frumuseții și calmului absolut, cu editorialul de modă de la pagina 106.

Comments

comments