N-ai chef de sală? Foarte bine…

N-ai timp, n-ai chef sau pur și simplu nu vrei să fii înconjurat de tipi musculoși și transpirați la sală, dar altfel cum să ai și tu un „six pack” (nu, nu ăla de bere!) la piscină? Uite așa…

Antrenamentul viitorului
XBody, aparatul de înaltă performanță bazat pe tehnologia EMS (electrostimulare musculară) are capacitatea de a stimula simultan toate grupele musculare majore ale corpului într-un mod eficient, activând 90% din sistemul muscular atât la suprafață, cât și în profunzime. Ședințele au o durată de 20 de minute și sunt echivalentul a 90-120 de minute de antrenament intens, organismul consumând 500 calorii în timpul antrenamentului și 2000 calorii în următoarele 24-48 ore. EMS este folosit și în practica medicală pentru prevenția unor afecțiuni, pentru reabilitare post traumatism, dar și pentru ameliorarea durerilor de spate și corectarea posturii. Impulsurile electrice sunt induse de un dispozitiv special și transmise prin intermediul unor electrozi aplicați pe piele direct pe mușchii vizați.
Cristi Geaman
Cristian Geamăn, Trainer
Q: Care este cel mai mare avantaj al tehnologiei Xbody?
A: Există mai multe avantaje privind utilizarea tehnologiei XBody, nu doar unul: 20 de minute de antrenament sunt echivalentul a 1,5 h – 2,5 h de antrenament clasic la sală. Se lucrează concomitent 9 grupe mari musculare și în funcție de necesitățile fiecărui client, personalizăm adâncimea, intensitatea și durată impulsurilor electrice. Nu punem niciun fel de presiune pe articulații. Plus că beneficiezi de un antrenor personal pe toată durata ședinței. Ce poate fi mai plăcut?

Q: Ce rezultate poți obține, de exemplu, într-o lună de zile, comparativ o lună de antrenamente de fitness clasic?
A: Nu pot da un răspuns general, întrucât aducem rezultate diferite pentru fiecare persoană, în funcție de nevoile acestuia / acesteia. Dar cu siguranță pot să afirm că este suficientă o luna cu 2 antrenamente pe săptămâna că rezultatele să fie 100% vizibile.

Q: Cam cât timp crezi că ar dura o transformare completă, pentru un tip?
A: Pentru un bărbat, o transformare completă ar trebui să înceapă întâi de toate cu o alimentație corectă. Având o alimentație corectă și antrenându-ne de 2 ori pe săptămâna cu XBody, rezultatele dorite vor veni chiar după prima lună. XBody îți da posibilitatea de a-ți antrena cele mai mari grupe musculare în același timp, de aceea transformarea este atât de rapidă.
sala XBody
Andreea Palade, Trainer
Q: Se pot face antrenamente în cuplu?
A: Absolut, noi le numim antrenamente duble și ne plac la nebunie, atât nouă că antrenori, cât și lor ca „elevi”. Însă niciodată nu ne programăm clienții la antrenamente duble fără să știe unii de ceilalți, o facem doar atunci când ni se solicita. Ținem foarte mult la intimitatea lor…

Q: Care este cel mai mare record înregistrat în rândul persoanelor pe care le antrenezi?
A: Cele mai rapide rezultate și excelente totodată le-am avut cu o clientă foarte dragă mie. În 10 ședințe de antrenament a scăzut 16-18 cm în talie și 8-10 cm în abdomen.

Q: De ce ar trebui să vină un tip la Xbody? Și bărbații și femeile ar trebui să facă antrenamente cu XBody.
A: Depinde de obiectivele pe care și le pune fiecare. Bărbații pot atât să slăbească, cât și să crească masa musculară folosind accesoriile potrivite. Totodată, noi oferim clienților un suc de proteină gratuit după antrenament. Eu obișnuiesc să le ofer clienților mei înainte de antrenament și o fiolă de L-Carnitine.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise