Motivatie ca sa alergi de azi

Dacă ȋncă nu te ȋnduri să cobori din pat pentru a alerga pentru prima dată, ȋţi dezvăluim aceste secrete pe care numai un alergător le cunoaşte. Ele reprezintă motivele pentru care cei mai mulţi alergători amatori se trezesc cu noaptea ȋn cap şi sunt cu zâmbetul pe buze ȋntreaga zi.

Vrei şi tu să fii mai fit şi mai fericită alergând zilnic, dar ȋncă nu ai găsit suficientă motivare? Ȋţi dăm noi mai jos… pe alese. Ok, acum pune-ţi adidaşii ȋn picioare şi ne vedem după o tură de parc! Crede-mă, te vei simţi ca o campioană!!!Nu există fată mai mândră ca o alergătoare
Ai probleme cu ȋncrederea ȋn tine şi, de altfel, nici nu prea-ţi place de propria persoană? Alergatul poate rezolva această problemă, crede-mă. Trezeşte-te mâine mai de dimineaţă, când iubitul tău ȋncă visează, şi ieşi la alergat ȋn parc. Adrenalina, faptul că ai dus la bun sfârşit un plan care lâncezea de mult timp, dar şi felul ȋn care te simţi ȋn corpul tău “muncit”, te vor face cea mai seducătoare şi ȋncrezătoare tipă de pe stradă.

Nu există nimic mai delicios decât mâncarea post-antrenament
Cum să-ţi spun, uită de tot ce ai mâncat până acum şi ai considerat că este “cea mai delicioasă chestie”. Discutăm după ce ai servit primul muesli cu fructe de pădure, miere şi lapte cald după antrenament – este un alt nivel al “bunului”.

Ce se ȋntâmplă? Te simţi ȋndreptăţită să te recompensezi cu ceva bun, iar oxigenarea şi alte procese care presupun ȋmbunătăţirea funcţiilor organismului te fac să savurezi cu adevărat mâncarea.

Doar dacă eşti alergătoare apreciezi ploaia
Nimic nu se compară cu o sesiune de alergat pe o ploaie caldă, de vară. Te simţi cel puţin ca Silvester Stalone ȋn filmul Rocky sau, mă rog, ca orice campioană care a reuşit să pună la pământ orice obstacol ȋi stătea ȋn cale. Unde mai pui că este o adevărată plăcere să simţi apa caldă a ploii pe piele şi să savurezi apoi parcul după ploaie, cu toate acele miresme estivale delicioase.

3 aplicatii de smartphone pentru alergare

Ashely Tisdale. Cele mai tari trucuri de sport

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise