Modele de manichiuri cool pentru incepatoare

Doar pentru că nu te pricepi prea bine să îți faci manichiura nu înseamnă că unghiile tale trebuie să fie simple și plictisitoare!

Prietenele tale reușesc să își facă cele mai cool modele pe unghii, în timp ce tu trebuie să faci o vizită manichiuristei înainte de fiecare eveniment mai deosebit? Stai liniștită, multe femei au problema aceasta. Din fericire, nu e nevoie să îți pierzi de fiecare dată timpul și să cheltui bani pentru asta – există modele de manichiură foarte simpatice și pentru cele mai neîndemânatice persoane!Trendurile anului 2015 în manichiură

Iată câteva modele foarte cool, dar și FOARTE simplu de făcut.

Bulinele pot transforma o manichiură plictisitoare în una chic. Aplică întâi o ojă (albă, nude sau colorată, decizia îți aparține), apoi înfrumusețeaz-o cu câteva puncte. Poți alege să le pui la vârful unghiei, ca la manichiura french, folosind mai multe culori. Făcând bulinele de diferite dimensiuni, look-ul final va fi și mai cool.

Poți îmbulina unghia și la bază, ca în imaginea de mai jos.Pentru o altă idee care ne place foarte mult poți folosi scotch. Nu trebuie decât să coloezi unghiile în orice culoare vrei, să aștepti să se usuce, apoi să lipești bucățele de scotch peste ele, tăiate astfel încât să creezi un model simpatic. Aplică apoi încă un strat de ojă, de data aceasta în altă culoare și dezlipește scotch-ul.

manichiura cu scotch

7 sfaturi pentru o manichiură perfectă

Mai avem încă o sugestie cu scotch! Pentru început, pictează-ți unghiile cu ojă albă. După ce aceasta s-a uscat, alege câteva oje în nuanțe pastelate și lasă să picure pe fiecare unghie câte un strop din fiecare. Lipește puțin scotch peste unghie, pentru ca nuanțele să se amestece frumos, șterge cu grijă oja de pe piele cu un bețișor de urechi îmbibat în acetonă, aplică un top coat și gata!

manichiura pastel

Nu în ultimul rând, niciodată nu poți da greș cu sclipiciul! După ce ți-ai colorat unghiile, lipește sclipici pe vârful lor (ca un fel de manichiură french în degrade) cu ajutorul unei pensule de machiaj pe care nu o mai folosești. Acoperă cu un strat de top coat și cu siguranță vei ieși în evidență!Ce zici, încerci și tu unul dintre aceste modele cool de manichiură?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise