Mic dejun de vedeta

Gwyneth Paltrow urmează o dietă fără gluten, fără lactate şi cu un conţinut de calorii redus. Aceasta i-a cerut recomandări pentru micul dejun doctorului Frank Lipman, care i-a sugerat să consume omletă vegetală, somon sălbatic afumat cu sardine şi avocado şi pâine fără gluten.

Justin Timberlake  ia de două ori pe zi micul dejun! Oare de aceea e aşa frumuşel? Prima dată mănâncă waffles cu in cu unt de migdale şi omletă, după care urmează antrenamentul zilnic şi apoi micul dejun numărul 2, ouă sau un shake proteic.

Carley Rae Jepsen, tânăra cântăreaţă care a fermecat lumea întreagă cu naturaleţea şi pofta ei de viaţă, mărturiseşte că mănâncă acelaşi lucru în fiecare dimineaţă: iaurt cu müsli şi dacă poate face rost, îi plac foarte mult şi ouăle fierte.

Kelly Osbourne a mărturisit că unul dintre factorii de succes din dieta ei, care a ajutat-o să slăbească atât de mult, este faptul că a început să mănânce la micul dejun. În mod normal ea mănâncă două albuşuri de ouă cu brânză degresată sau cereale cu lapte degresat.

Julianne Hough este o tânără remarcabilă, iar micul ei dejun zilnic constă în omletă de albuşuri de ouă cu asparagus, grapefruit şi sucuri verzi.

Chrissy Tiegen, modelul Sport’s Illustrated, şi logodnicul ei, John Legend, au aceeaşi rutină la micul dejun: două ouă cu şuncă de curcan şi avocado.

Stacy Keibler nu este deloc complicată atunci când vine vorba de micul dejun. Smoothie-urile din fructe şi legume organice sunt alegerea ei zilnică.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.