Meniu pentru o masa sexy

By  | 

Piept de gasca cu ciuperci

Ingrediente:

  • 1 piept de gasca
  • 1 ficat de gasca
  • 1 felie de paine
  • 1 ceapa

Citeste si: 3 retete delicioase pentru cina iubitului

  • 3 oua
  • 100 g unt
  • 250 g ciuperci
  • ½ pahar de vin alb
  • patrunjel
  • sare si piper

Mod de preparare

Trece de doua ori prin masina de tocat pieptul de gasca si painea, si taie ficatul in felii medii. Toaca marunt ceapa si caleste-o intr-o lingura de unt, apoi pune-o peste piept.

Citeste si: 3 reguli pe care nu ai voie sa le ignori cand gatesti

Adauga galbenusurile, sare si piper. Amesteca bine compozitia, apoi pune-o intr-o tava, alternand un strat de carne tocata cu un rand de felii de ficat, si baga totul la cuptor, la foc mediu.

Intre timp, taie ciupercile felii, adauga patrunjelul si caleste-le intr-o tigaie cu unt, unde ai pus in prealabil o canita cu apa. Dupa ce apa scade, toarna vinul si presara sare si piper. Cand carnea e gata, serveste alaturi de ciupercile gatite.

Negrese cu unt de migdale si dovleac

Ingrediente:

  • 15 linguri unt de migdale
  • 12 linguri piure de dovleac

Citeste si: Retete de toamna de la Gwyneth Paltrow

  • 1 ou
  • 5 linguri miere
  • 1 lingura praf de copt

Mod de preparare

Amesteca bine toate ingredientele intr-un vas. Toarna apoi intr-o tava de dimensiuni medii (20×20 cm) si baga in cuptorul preincalzit.

Lasa la copt timp de 25 minute (verifica folosind o scobitoare daca blatul e facut) si apoi orneaza cu sirop de mere sau/ si frisca.

Citeste si: 7 smoothie-uri care te mentin supla

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *