Memorie Yang… ecotrendy si eficienta

By  | 

Acea radacina pe care o vezi pe o gramada de flacoane care promit sa tina in frau ridurile pentru cativa ani buni sau pentru a diminua din stresul care-ti distruge cheful de viata.

Ginsengul, asa cum probabil stii deja, este o planta originara din China, dar care poate fi gasita si in Rusia sau America. Spre deosebire de noi, care alergam la farmacie dupa tot felul de prafuri si buline care sa contina aceasta planta, chinezii taie radacina in bucati mici si o mesteca. E chiar buna la gust, are toate proprietatile terapeutice intacte si este usor de procurat – de la plafar sau din magazine cu produse naturiste.

E mai bine sa mesteci radacina plantei decat sa inghiti pastilele, pentru ca de-a lungul procesului industrial de fabricare a medicamentelor se pierd parte din “atributele” plantelor si, evident, efectele sunt mult diminuate.

In orice caz, apeleaza la un medic pentru a-ti recomanda dozarea corecta si durata tratamentului. Daca inca nu te-ai convins, afla ca studiile de specialitate au aratat ca un consum constant de ginseng duce la cresterea capacitatii de memorare cu 50%. Dar nu numai tinerea de minte are de castigat de pe urma acestei ciudate radacini, ci si organismul tau in general, acesta rezistand mai bine la stres, schimbari de vreme sau efort fizic.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *