Media Music Awards. Super apariţie pe pe Green Carpet! 

Irina Rimes este, cu siguranţă, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Primul ei single, <Visele> a lansat-o  în industria muzicală, dar i-a şi adus titlul pentru debutul anului trecut şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. 
Anul acesta, artista Quantum Music, marcheaza un nou succes, de data această la Media Music Awards, gala care premiază artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio, TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV.

Artista a plecat acasă cu două premii, Best New Artist şi respectiv, ProFM Award. În plus Irina a fost una dintre cele mai spectaculoase apariţii de pe Green Carpet, avand o ţinută în stilul său caracteristic, Dolls Kill, din latex negru cu alb.

Cel am recent single al artistei este “My Favourite Man” al carui videoclip a fost filmat in Barcelona. 
Irina Rimes- “My Favourite Man”: https://www.youtube.com/watch?v=WeCckFjG3VU
Industria muzicala romaneasca a fost cucerita si de piesele pe care Irina Rimes le-a compus, asa ca, pe langa succesul pe care l-a inregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei. In ultimul an, cantarete precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia i-au trecut pragul studioului si au lansat piese scrise de catre artista de peste Prut.
 
In plus, artista s-a remarcat si pe plan international dupa ce a semnat un contract cu Universal Music Franta si a lansat piesa “Vivons Les”, interpretarea in limba franceza a single-ului “Visele”. 
De asemenea, Irina Rimes s-a facut remarcata si pe continentul asiatic, mai exact in Kazahstan, acolo unde a fost premiata la festivalul „Astana Dausy Music Awards” alaturi de Dj Sava pentru piesa “I Loved You”.
Irina a intrat in portofoliul Quantum Music,  cel mai nou label boutique din Romania ce are ca strategie lansarea pe piata a unor artisti talentati aflati la inceput de drum.
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.