MEDAS ofera analize gratuite pentru evaluarea si depistarea diabetului

Setul de analize gratuite contine un examen de fund de ochi, un examen EKG, un set de analize de laborator (hemoleucograma, glicemia, hemoglobina glicozilata, colesterol total, HDL, LDL, trigliceride, uree, creatinina, acid uric), testarea sensibilitatii periferice a piciorului, precum si o consultatie gratuita la un medic diabetolog pentru evaluare si recomandari.

Toti cei interesati sunt asteptati la clinicile MEDAS Unirea (Bd. Corneliu Coposu, nr. 2A – in cadrul Unirea Shopping Center, aripa Calarasi – demisol) si MEDAS Titan (Bd. Nicolae Grigorescu, nr. 41, sector 3 – in incinta Policlinicii Titan la etajul 5). Oferta este valabila in perioada 10 noiembrie – 10 decembrie 2011.

„Preventia se afla in mod constant in central preocuparilor noastre. Acesta este motivul pentru care lansam constant astfel de oferte – analize gratuite pentru depistarea diferitelor boli – care sa incurajeze pacientii sa aiba grija de sanatatea lor.

Diabetul este o boala silentioasa, care nu prezinta initial foarte multe simptome, dar bogata in complicatii, atunci cand nu este depistata din timp. Invitam pacientii MEDAS, dar si pe toti cei care vor sa confirme faptul ca sunt sanatosi, sa beneficieze de aceasta oferta.” a declarat Dr. Simona Iolanda Ateia, director general al lantului de clinici MEDAS.

Conform Ministerului Sanatatii, in Romania numarul pacientilor cu diabet este de aproximativ 1,1 milioane de persoane, reprezentand un procent de aproximativ 7,5% din populatie. La nivel international, peste 346 de milioane de persoane sufera de aceasta boala, iar numarul acestora se va dubla pana in 2030, estimeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.