MEDAS lanseaza un apel la sanatate printr-o serie de oferte speciale de ecografie

Aceasta situatie alarmanta este favorizata de lipsa obiceiului nostru, al romanilor, de a face periodic investigatii pentru a verifica propria stare de sanatate sau pe cea a membrilor familiei noastre.

Pentru a atrage atentia asupra acestor probleme grave si asupra importantei identificarii afectiunilor de sanatate din timp, Centrul Medical MEDAS lanseaza o campanie de oferte speciale pentru ecografii, in cadrul careia persoanele interesate de verificarea starii de sanatate vor putea beneficia in fiecare luna de reduceri de pana la 50% pentru un anumit tip de ecografie.

Prima serie de oferte este lansata cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii (7 aprilie) si consta in reduceri de 50% pentru orice ecografie de san, de sarcina si pentru orice ecografie ginecologica. Oferta este valabila in perioada 1 aprilie 2012 – 30 aprilie 2012, in cadrul clinicii de medicina Materno-Fetala MEDAS Feminis.

Dr. Simona Iolanda Ateia, director general al lantului de clinici MEDAS, explica: “Stim cu totii ca pentru multi romani grija fata de propria sanatate nu reprezinta o prioritate, din pacate. Aceasta realitate, dublata de faptul ca preventia se afla constant in centrul preocuparilor noastre, ne-a motivat sa lansam un apel public prin care sa subliniem necesitatea realizarii periodice de investigatii potrivit recomandarii primite de la medic.

Ca parte a demersului nostru de constientizare, am inceput o campanie de oferte speciale pentru diferite tipuri de ecografii, prin care sa incurajam pacientii sa aiba grija de sanatatea lor si a familiei lor. De aceea, atat pe ei, cat si pe toti cei dornici sa-si confirme starea de sanatate, ii invitam sa beneficieze de reducerile pe care le vom oferi pentru toate tipurile de ecografii”.

Persoanele interesate de efectuarea uneia dintre ecografiile incluse in prima serie de oferte sunt asteptate la clinica de medicina Materno-Fetala MEDAS Feminis, din strada George Calinescu, nr. 8, sector 1, Bucuresti. Lupta pentru mentinerea nivelului de sanatate si pentru combaterea problemelor de sanatate publica este celebrata la nivel international pe data de 7 aprilie.

Aceasta zi e marcata in toata lumea de actiuni care sa atraga atentia asupra problemelor de sanatate existente la nivel mondial si sa sublinieze importanta preventiei si depistarii din timp a bolilor. Tocmai de aceea, sloganul din acest an se concentreaza pe sublinierea faptului ca o sanatate buna aduce mai multa calitate vietii. Recunoasterea oficiala si prima celebrare a acestei zile a avut loc in 1948, cu ocazia infiintarii Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.