Matthew Hussey: 4 cadouri flirty pentru tipul care-ți place

Iată câteva dintre modurile diabolic de dulci prin care îi poți arăta că îl placi, oferite de expertul nostru în dating, Matthew Hussey.

1.Un film horrorTrimite-i un link cu trailerul celui mai nou film horror, cu mesajul: „Accept să văd filmul ăsta doar dacă ești tu acolo ca să mă protejezi”. Tocmai i-ai oferit o idee de întâlnire super distractivă, dar și permisiunea de a te atinge. Ca să te protejeze.

2. Bomboanele lui preferate

Trimite-i-le într-o cutie ce poartă amprenta buzelor tale. E o investiție minoră, ce nu necesită cine știe ce efort, dar arată că știi ceva despre el, și anume ce bomboane îi plac. Nu pare mare lucru, dar va fi flatat.

3. Bilete la o casă bântuită

Frica îți e prietenă de data asta. Studiile au arătat că activitățile care cresc nivelul adrenalinei pot să vă apropie considerabil. Impresionează-l cumpărând bilete la un eveniment scary cu tematică de Halloween.

4. Un selfie înainte de party

O poză sexy cu tine îi va invada gândurile toată noaptea. Dacă mergeți cu gașca la un party, trimite-i un selfie dintr-un unghi hot, cu mesajul: „Sunt gata! ;)”, și îi vei da un motiv în plus să te dorească… și să fie gelos pe toți tipii cu care vei dansa.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.