Masajul sexual Karsai Nei Tsang

Definiţia luata din dicţionar pentru Karsai Nei Tsang ar fi: masaj detoxifiant al zonei genitale. Şi acum, desigur, te întrebi ce detoxifiere, adică… ce detoxifiere a zonei genitale?

Karsai Nei Tsang este un masaj oriental, care se bucură de mare trecere în rândul celor care au afinităţi cu practicile taoiste – de fapt, taoismul tratează cu mare consideraţie tot ce este legat de energia noastra sexuală.

Trecerea anilor, traumele fizice şi psihice, toxinele, poluarea din aer şi din mâncare lasă urme în corpul tău, îţi afectează organele, nu le permit să funcţioneze corect şi, în cele din urmă, se produc blocaje. Acestea se întâmplă peste tot în corpul nostru (este vorba de blocaje în circulaţia energiei vitale care duc la diferite boli) iar zona genitală nu este ocolită, este chiar foarte sensibilă din acest punct de vedere.

Karsai Nei Tsang e un masaj detoxifiant care se aplica zonei genitale: eliberata de blocaje şi tot felul de toxine, energia sexuală – una dintre cele mai puternice tipuri de energii – îşi reia circulaţia normală. Iar dacă este în exces şi trebuie să o elimini… o sa te bucuri de momente unice alături de partenerul tău.

 

Masaj sexual de vindecare

 

Am aflat de Karsai Nei Tsang vizitând resortul Tao Garden fondat de Tao Mantak Chia, unul din cei mai influenţi maestri tao contemporani actuali, în apropiere de Chiang Mai (Thailanda), la poalele Himalayei.
La o prima consultaţie, unul dintre medicii resortului mi-a recomandat printre alte tratamente şi Karsai Nei Tsang. “Este cumva invaziv, m-a prevenit, dar ar fi păcat să nu-l faci dacă ai venit la noi. Karsai Nei Tsang este una dintre semnăturile Tao Garden. Este bun pentru aparatul reproducător, pentru sexualitate, pentru relaţie, pentru energizare”, mi-a spus acesta.

Era ciudat: un fost chirurg să-mi recomande ca modalitate de vindecare un masaj sexual. Dar, practicile orientale nu se rezumă la meditaţie, yoga sau masaj thailandez. Mai au încă multe secrete pentru occidentali, iar Karsai Nei Tsang este unul dintre ele. 

 

Karsai Nei Tsang nu are gesturi senzuale

 

Karsai Nei Tsang este un masaj al zonelor sexuale fără a fi însă un masaj sexual. Nu sunt mângâieri. Nu este nimic romantic sau senzual în el. Scopul nu este acela de a avea o partidă de sex incendiar. 
De asemenea, nu este confortabil nici pentru femei, nici pentru barbaţi: la femei, degetele ating puncte cheie din vagin, iar la barbaţi se lucrează mult pe testicule, ceea ce poate deveni foarte dureros. Practic, este o oră de masaj sexual în care chiar daca te-ar masa un Adonis nu-ti fuge gândul la sex. 

Este benefic în probleme frecvente asociate organelor sexuale: impotenţă, urinare dificilă şi frecventă, menstruaţie dureroasă, libidou scăzut, probleme de menopauză şi îţi creşte vitalitatea. Dacă obisnuieşti să faci jogging sau orice alt tip de sport, o sa observi că ai mai multă rezistenţă si o energie care nu te lasă să te opreşti. Şi, mai ales, nu te mira dacă după o oră de Karsai Nei Tsang libidoul tău atinge cote rare!
 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.