Manichiură de Valentine’s Day: cele mai frumoase modele 

Valentine’s Day este un moment special care ne ajută să ne amintim că iubirea este o sărbătoare și îți recomand să te comporți ca atare: alege-ți o ținută senzuală pentru întâlnirea cu partenerul tău, asortează câteva accesorii roșii sau fă-ți manichiura cu tematică – manichiură de Valentine’s Day: cele mai frumoase modele. Atrage atenția și fii liberă să iubești!

Sunt sigură că anul acesta îți dorești o manichiură inedită; ceva ce nu ai mai purtat pe unghii până acum. Și dacă deja ridici din sprânceană la auzul cuvântului „inimioare” atunci când vine vorba despre acest subiect, te anunț că modelele clasice și atât de uzate nu-și mai au locul printre referințele nail artiștilor. Și nici printre ale noastre.

Și ca să te ajutăm să te pregătești din timp pentru aniversarea alături de persoana iubită, am despicat firul în 4 în social media, mai exact pe Instagram, locul din care pleacă cele mai hot tendințe de beauty ale momentului.Iată cele 10 modele perfecte de manichiură pentru Valentine’s Day pe care le-am selectat pentru tine! Spoiler alert: nu toate conțin inimioare.

Minimal Touch of Heart

Queen of Hearts

Citește contianuarea materialului pe: https://www.marieclaire.ro/manichiura-10-modele-perfecte-pentru-valentines-day/

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.