Maisie Williams va fi domnișoară de onoare pentru Sophie Turner

By  | 

Maisie Williams va face parte oficial din nunta surorii sale din serialul Game of Thrones și cea mai bună prietenă a sa din viața reală, Sophie Turner. „Deșa am obținut deja un loc de domnișoară de onoare”, spune Williams.

Sophie Turner se va căsători cu muzicianul Joe Jonas, dar cei doi nu au stabilit încă data nunții. Cuplul și-a anunțat logodna în octombrie 2017, după un an de relație, prin intermediul Instagram.

I said yes.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Potrivit lui Maisie Williams, pregătirile de nuntă nu vor începe până când serialul Game of Thrones se va termina. „Așteptăm până când acest sezon e gata, dar cred că Sophie deja îi permite inimii să își imagineze.”

Cele două s-au împrietenit pe platourile de filmare ale Game of Thrones și sunt de nedespărțit. În cadrul unui interviu, Sophie a spus despre Maisie:

„Să ai pe cineva care înțelege prin ce treci (în timp ce te adaptezi la a fi faimos), care are aceeași vârstă, care vine din același mediu – asta e foarte rar. Și trecem prin aceleași probleme legate de imaginea corpului, de pubertate, de a crește în ochii publicului. Mi-am găsit puterea în ea și cred că și ea și-a găsit-o în mine.”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *