Mai tanara cu 3 trucuri pentru sprancene

Doar faptul că ai sprâncenele ȋntr-o formă care te avantajează, te poate ajuta să arăţi cu mulţi ani mai tânără, dar şi mai sexy, punându-ţi ȋn evidenţă frumuseţea şi mascând detaliile care nu-ţi plac.

Remediază defectele sprâncenelor tale, pensează-le corect şi ai grijă să arate ȋntotdeauna impecabil! De altfel, mai toţi make-up artiştii garantează că dacă este ceva ce-ţi poate schimba look-ul complet sunt sprâncenele definite şi care te avantajează.Te-ai pensat prea mult
Sprâncenele tale sunt prea adânc pensate, aşa că te-ai ales cu linii subţiri şi inestetice, care dau impresia că ai ochii umflaţi sau afundaţi şi mici.

Când te pensezi, arcuieşte uşor – este preferabil să laşi sprâncenele au naturel, precum super-modelul Cara Delevigne, decât să le pensezi prea mult şi să pari tot timpul mirată sau mai bătrână.

Sprâncene cu fire prea lungi
Dacă preferi să nu-ţi pensezi sprâncenele de frică să nu dai greş şi să iasă un dezastru, dar laşi şi firele de păr să fie prea lungi, vei părea precum un bătrânel care are “streaşină” pe ochi, un efect vizual foarte inestetic.

Periază-ţi sprâncenele şi taie cu forfecuţa surplusul de păr şi pensează doar firele de jos, care nu fac parte din sprânceană.

Sprâncenele tale sunt rare
Ai unele goluri ȋn sprâncene care par destul de ciudate şi creează un efect vizual nedorit de ȋmbătrânire. Ȋn primul rând, cumpără-ţi ulei de ricin şi aplică dimineaţa şi seara după crema hidratantă.

Ȋn al doilea rând, ia-ţi şi un gel colorat sau un creion pentru sprâncene şi colorează-le pentru a crea un efect de sprâncene pline şi definite care va tăia din ani şi-ţi va pune ȋn evidenţă trăsăturile frumoase.

Poţi folosi şi o pudră pentru sprâncene care le va defini mai precis. Periază bine sprâncenele pentru a le “aşeza” ȋn formă, apoi aplică pudra cu ajutorul pensulei speciale (după ce ai scuturat surplusul). Pentru un rezultat cât mai natural, periază din nou sprâncenele pentru a uniformiza culoarea.

Ce spun sprancenele tale despre tine?

Greselile de frumusete: Cum iti strici singura sprancenele

 

 

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise