MA RA MI: o poveste despre modă cu tradiție!

Așa cum a promis, Colecția IDENTITY a brand-ului MA RA MI ajunge zilele acestea la Londra, pentru o expoziție în avanpremieră la Institutul Cultural Român.

Dar nu îți face griji, dacă nu ești printre norocoasele ce vor ajunge la Londra în perioada aceasta, poți oricum să achiziționezi toate produsele cu discount, de pe site-ul lor.“Călătoria” IDENTITY a fost posibilă datorită unui împrumut oferit de Ministerul Român al culturii, în toamna anului 2016, iar acum expoziția este găzduită de Institulul Cultural Român de la Londra, până în 17 martie.

 

Expoziția ilustrează filosofia brandului, o fuziune între formele ancestrale și tehnici din regiunea Maramureș, dar și cele mai noi abordări și țesături de ramură.

Când vine vorba despre o descriere a brand-ului, autenticitatea, durabilitatea și puterea este însăși esența MA RA MI, care oferă luna aceasta un discount de 30% la toate produsele.

Așadar, dacă și ție, ca și nouă, îți plac hainele și accesoriile cool, cu o poveste interesantă și pline de farmec, asigură-te că îți alegi piesa preferată din colecția IDENTITY și fii parte din comunitatea care sprijină această artă.

În plus, trebuie să mai știi că 10% din fiecare piesă vândută de MA RA MI merge spre construirea unui centru de artizanat, pentru a sprijini în continuare și pentru a transmite mai departe Patrimoniul Românesc!

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.