Lumanari eco-friendly si betisoare cu ulei pafumat fara alcool de la Yankee Candle

Signature Tumblers sunt lumanari eco-friendly, create din ceara de soia 100% naturala si extracte autentice care asigura pastrarea parfumului pana la finele celor 55 ore de ardere fara ca acesta sa isi diminueze intensitatea.

Signature Reed Diffusers ofera acelasi parfum deosebit fara a fi necesara arderea. Betisoarele naturale, o data introduse in sticluta cu ulei parfumat concentrat, raspandesc aroma Yankee Candles in toata incaperea. In plus, in fabricarea uleiului nu este utilizata nicio picatura de alcool.

Atat paharele de sticla in care sunt turnate lumanarile, cat si sticlutele cu ulei parfumat din gama Reed Diffusers sunt decorate manual cu un design care sa complementeze parfumul. Pentru aceasta gama s-a folosit doar ceara alba pentru a lumina si pune in valoare decorul recipientului din sticla.

Colectia contine numeroase arome favorite in sezonul primavara-vara precum: Midnight Jasmine, Midsummer’s Night, Clean Cotton, Beach Walk, Lilac Blossom, Garden Sweet Pea, Sun & Sand sau Vanilla Lime.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.