Let’s Do It, Romania! premiaza cartatorii tarii

Cu mai putin de o luna inainte de Ziua de Curatenie Nationala de pe 24 septembrie 2011, Echipa Nationala de Actiune „Let’s Do It, Romania!” se pregateste pentru un ultim meci in etapa de cartare.

Supranumita si „vanatoarea de mormane”, cartarea presupune identificarea mormanelor de deseuri plasate necorespunzator in arealele naturale si inscrierea acestora in baza de date „Let’s Do It, Romania!”, in vederea crearii Hartii Deseurilor.Etapa de cartare reprezinta etapa de calificare pentru Ziua de Curatenie Nationala, pentru ca pe baza acesteia vor fi repartizate mormanele care vor fi curatate pe 24 septembrie. Cei dintai cartatori ai tarii vor fi premiati de catre HP Romania, care sustine Echipa Nationala de Actiune in finala de pe 24 septembrie!

  • Inscrie-te pentru cartare si curatenie aici!

Premiul cel mare consta intr-un laptop HP din noua serie Pavilion G si va fi acordat persoanei care a inscris cele mai multe mormane pana in data de 19 septembrie 2011. Se vor lua in considerare si toate mormanele inscrise pana acum in baza de date a editiei „Let’s Do It, Romania!” 2011.

Continuand traditia din 2010, va fi acordat si un premiu pentru cea mai artistica fotografie a unui morman de gunoi cartat. Se va puncta impactul la nivel emotional, fotograful cartator fiind premiat cu un echipament de imprimare din gama multifunctionalelor HP Photosmart, cu tehnologie e-Print incorporata.

Premiul pentru cea mai artistica fotografie va fi acordat pe data de 16 septembrie 2011. Nu in ultimul rand, vor mai fi puse la bataie si 2 camere web HP, acordate prin tragere la sorti in 19 septembrie.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In 2010, peste 200.000 de voluntari au participat la Ziua de Curatenie Nationala de pe 25 septembrie. In 2011, voluntarii sunt chemati pe data de 24 septembrie sa faca parte din Echipa Nationala care va curata Romania.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.