Let’s Do It, Romania: 4 noi judete se pregatesc de cartare

Peste 400 de voluntari si-au oferit sprijinul in aceste noua judete, luand parte la acest demers pentru realizarea hartii deseurilor din Romania. In cadrul acestor actiuni, voluntarii au identificat mormanele de deseuri cu ajutorul GPS-urilor si au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compozitia acestora.

Urmatoarea actiune de cartare va avea loc in zilele de 29-30 mai si se va desfasura concomitent in 4 judete: Iasi, Botosani, Vaslui si Teleorman.

In acest moment exista 93 de voluntari inscrisi in Iasi, 18 voluntari inscrisi in Botosani, 13 in Vaslui si doar 11 voluntari in Teleorman.

Pentru a realiza cu succes aceasta etapa, este nevoie de un numar cat mai mare de voluntari, in special in judetele Botosani, Vaslui si Teleorman. Facem apel la locuitorii acestor judete pentru a se implica alaturi de voluntarii deja inscrisi pana in prezent si a mari echipele locale de cartatori!

Echipa „Let`s Do It, Romania!” cere sprijinul tuturor romanilor pentru etapa de cartare, etapa care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber, energie si, mai ales, doresc sa vada Romania curata, sunt incurajati sa se inscrie pe site la sectiunea „Implica-te!”

„Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie. Ajuta-ne sa punem la cale cea mai mare actiune de voluntariat din Romania! Putem stabili un nou record – Romania este cea mai mare tara din Europa care organizeaza acest proiect!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.