Let’s Bike It carteaza din nou in jurul Bucurestiului!

Cartarea reprezinta procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor si transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, in vederea crearii unei harti digitale cu punctele respective.

Editia nationala Let’s Bike It a reunit 170 de biciclisti care au cartat 273 de mormane, au parcurs 51 de griduri, aproximativ 500 de km² cartati.

Pasionatii de natura si de biciclete sunt asteptati de Geo Atreides si Vlad Dulea, initiatorii proiectului Let’s Bike It, la o noua actiune de cartare ecologica in Padurea Branesti, duminica, 24 iulie, ora 9, locul de intalnire fiind Parcul Pantelimon.

„Suntem bucurosi ca, iata, Let’s Bike It s-a facut in 10 judete. Pe langa cele 270 de mormane de gunoi cartate, am aratat ca bicicleta poate fi un vehicul de incredere, indiferent de teren. Speram sa va avem alaturi de noi la o noua editie, duminica, unde ii asteptam si pe cei fara antrenament sau experienta in ture cu bicicleta. Dar mai ales ii asteptam pe cei ce vor o tara curata”, spune Geo Atreides (Let’s Bike It).

Vei ajuta la identificarea deseurilor din afara Bucurestiului, in spirit eco si vei face inca un pas spre conturarea hartii pentru Ziua de Curatenie Nationala – 24 septembrie.

„Let’s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred ca in Romania se intampla si lucruri pozitive, atunci cand fiecare este dispus sa contribuie, chiar cu foarte putin: o singura zi, pentru o Romanie curata.

In 2010, pe 25 septembrie, peste 200.000 de voluntari au iesit la curatenie si au aratat ca se poate!

Let’s Bike It, Romania!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.