Lansare campanie “Let’s Move for a Better World”: donează-ţi mișcările în susținerea unei cauze nobile

World Class România a lansat campania ”Let’s Move for a Better World”, o iniţiativă caritabilă prin care îţi poşi dona mişcările unei cauze nobile.

„Este o inițiativă remarcabilă și cred că puterea exemplului este cea mai importantă. De aceea am ales să ne implicăm în această campanie pentru a demonstra și întări ideea că un stil de viață activ nu este doar un mesaj pe care vrem să-l transmitem, ci o alegere pe care o facem în fiecare zi. Așadar, mă bucură entuziasmul antrenorilor și al clienților care se implică în mișcarea pentru o lume mai bună și mai sănătoasă. De asemenea, provocarea o adresăm tuturor membrilor World Class și prietenilor acestora, pe care îi încurajăm să se alăture inițiativei, să se antreneze și să își doneze mișcările pentru a ne ajuta să câștigăm echipamentele marca Technogym, pe care să le donăm instituțiilor sau școlilor, în numele celor care ne-au susținut”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România. Cum pot participa memberii World Class și prietenii* acestora:

Pasul 1: Descarcă aplicația mywellness® și fă-ți cont;

Pasul 2: Folosește echipamentul cardio din W Le Club si W Charles de Gaulle, aleargă și adună mișcări;

Pasul 3: Acumulează numărul necesar de mișcări și vei avea ocazia să donezi echipamente către diverse instituții sau școli.

*Membrii World Class își pot aduce și prietenii. Ei vor avea acces gratuit pe durata campaniei, locurile sunt limitate.

“Let’s Move for a Better World” este o campanie care se desfășoară la nivel internațional și care reunește astăzi aproximativ 40 de milioane de oameni din 100 de țări. Pentru World Class acest eveniment reprezintă o nouă ocazie prin care își consolidează mesajul – hotărârea și entuziasmul sunt pilonii care stau la baza obiectivului de a ajuta oamenii, a-i inspira și a-i determina să adopte un stil de viață sănătos. La World Class, echipamentele de ultimă generație, trainerii certificați la nivel internațional, programele Les Mills, clasele de Schwinn cycling – toate aceste resurse sunt puse la dispoziția membrilor pentru a-i ajuta să adopte un stil de viață sănătos și să își transforme viața.

Mai mult, conform datelor prezentate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), activitatea fizică insuficientă este unul dintre cei mai importanți zece factori de risc responsabili pentru mortalitatea înregistrată la nivel global. În plus, șansele de creștere a mortalității în rândul celor care nu sunt suficient de activi sunt mai mari cu 20%- 30%, comparativ cu cei care alocă cel puțin 150 de minute pe săptămână desfășurării unor activități fizice moderate. Regiunea din estul Mării Mediterane (31%) și zona celor două Americi (32%) au ocupat locurile fruntașe în ceea ce privește lipsa practicării în mod sistematic a unei activităţi fizice. [1] O altă statistică alarmantă este reprezentată de faptul că 81% dintre tineri nu sunt suficient de activi din punct de vedere fizic. [2]

#BeHealthy #LetsMoveforaBetterWorld

Despre World Class România

World Class România este lider de piaţă în industria de health&fitness autohtonă și numără în prezent 32 de centre (29 sunt active și 3 vor fi deschise în decursul acestui an) în toată țara și aproape 60.000 de membri. Centrele de fitness World Class asigură servicii la cele mai înalte standarde, dotări de ultimă generație și programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă, de asemenea, un concept premium de club de fitness și lifestyle, denumit W, în cadrul căruia membrii au posibilitatea de a se antrena și relaxa, într-un cadru intim și exclusivist.

 World Class România este deținută de Resource Partners, fond de investiții cu capital privat, din Europa Centrală și de Est, susținut de investitori instituționali. Fondul se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România și alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentrează în principal, prin experiența pe care o oferă, pe identificarea și susținerea companiilor cu creștere rapidă și cu o echipă puternică de management. Pentru mai multe detalii despre World Class România, accesați: www.worldclass.ro și https://www.facebook.com/worldclass.romania.

 Despre Technogym

Fondat în 1983, Technogym este lider mondial în furnizarea de produse și servicii în domeniul tehnologiei și design-ului în industria wellness și fitness. Technogym oferă o gamă completă de echipamente cardio, rezistente și funcționale, alături de o platformă digitală în cloud, permițând consumatorilor să se conecteze cu experiența lor personală de wellness oriunde, atât când se antrenează cu ajutorul echipamentelor, cât și atunci când se antrenează în aer liber. Cu peste 2.000 de angajați și 13 sucursale la nivel global, Technogym este prezent în peste 100 de țări. Peste 65.000 de centre de wellness și 200.000 locuințe private din lume sunt echipate cu produse Technogym. Compania a fost furnizorul oficial în ultimele șapte ediții ale Jocurilor Olimpice: Sydney 2000, Atena 2004, Turin 2006, Beijing 2008, Londra 2012, Rio 2016 și PyeongChang 2018.

 

Citeşte şi: Un nou World Class România în Cluj-Napoca

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.