Lady Gaga ia o pauză de la muzică

By  | 

Lady Gaga a anunțat că își va întrerupe pentru moment cariera muzicală, după ce termina turneul mondial la finalul anului.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă de la Festivalul Internațional de Film de la Toronto. „Voi face o pauză, nu știu pentru cât timp”, a spus Gaga. „Abia aștept să am timp să reflectez, să îmi încetinesc puțin ritmul și să mă vindec, pentru că aceste lucruri sunt foarte importante.”

Lady Gaga a fost prezentă la TIFF pentru a promova un documentar care îi este dedicat, numit „Gaga: Five Foot Two”. Acesta a fost proiectat vineri seară în premieră mondială și urmărește producția și lansarea albumului său Joanne, dar și concertul pe care l-a susținut la Super Bowl în februarie 2017. Începând cu 22 septembrie, filmul va fi disponibil pe Netflix.

Niciodată nu o să mă opresc din a face muzică, din a compune, însă mă voi bucura de o pauză în care voi putea să analizez ce am făcut în ultimii zece ani și ce vreau să realizez în continuare”, a mai spus cântăreața.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *