La #CosmoGlamSports castigi premii atractive si te distrezi

Cosmo Glam Sports este locul în care TREBUIE să fii în weekend și ți-o demonstrăm cu cele mai fun argumente.

Câștigi premii automat

Toate concurentele de la cele 3 probe vor primi cadou câte un set compus din produse B.U. și elimiplant. Pentru a avea prioritate la înscriere in ziua competiției trebuie mai întâi să te înscrii pe site, aici. Locurile sunt limitate, doar 30 de participante la fiecare probă!Concurezi pentru premii atractive

Pentru a vă răsplăti implicarea și spiritul de competiție, v-am pregătit cele mai atrăgătoare premii. Câștigătoarele locurilor I de la toate cele 3 probe vor primi o bicicletă full suspensions, cele de pe locul secund vor primi câte o pereche de role, iar finalistele de pe locul 3 vor primi un set de aerobic pentru acasă.

Te distrezi cât cuprinde

Dacă alegi să nu te înscrii la competițiile Cosmo Glam Sports, ți-am pregătit alte activități interactive, care te vor convinge că trebuie să vii alături de noi. Participă la demonstrațiile de dans oferite de Arthur Murray Dance School și la instructajul de autoapărare, oferite de Clubul Sportiv Hontai, unde poți câștiga unul dintre cele 3 abonamente de o lună. În plus, avem și tatuaje temporare cu modele la modă, special create pentru fetele Cosmo, de echipa tatuaje temporare.

Sperăm că te-am convins și că ne vei fi alături sâmbătă, 4 iulie, în Parcul Tineretului, pe aleea centrala, intrarea din Bd. Gheorghe Șincai, începând cu ora 10:00 dimineața, la #CosmoGlamSports.

 

Etichete: hot
Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise