La ce poți folosi un antiperspirant?

Pfff… ce întrebare stupidă, nu? Pentru a preveni mirosurile neplăcute de la subraț. Corect, însă există și alte scopuri în care poți folosi un antiperspirant și își face treaba cu brio.

1. PE SUB SÂNI
Fie vară, fie iarnă, dacă ai pieptul mare, transpiri mai tot timpul în pliurile sânilor. Dar transpirația din acea zonă este inodoră, deci poți aplica pe zona respectivă un antiperspirant; acesta diferă de deodorant prin faptul că blochează transpirația, nu elimină bacteriile responsabile pentru miros.

2. PE MÂINI
Ți se întâmplă să-ți transpire mâinile din cauza emoției? Un antiperspirant îți poate salva viața socială; aplicat pe mâini înainte să ieși din casă, va preveni transpirația mâinilor, iar tu vei putea strânge mâna fără stres persoanelor cu care vei face cunoștință.

3. PE TĂLPI
Fiindcă avem de-a face cu transpirație mirositoare, aici poți folosi și un deodorant; încearcă un stick sau aerosol înainte să te încalți; așteaptă să se usuce înainte să-ți pui pantofii. Îl poți aplica și seara, înainte de culcare, pentru ate trezi cu tălpile fresh.

4. PE FAȚĂ
Rolul deodorantului este acela de a înlătura umezeala, însă poate face minuni pe un coș care stă să erupă, împiedicând alte bacterii să înrăutățească situația. în unele cazuri, este posibil ca acesta să oprească coșul din evoluție, uscându-l.

5. ÎN PĂR
Îngrășarea scalpului este cauzată și de transpirație, așadar poți aplica discret un antiperspirant sub formă de aerosol la rădăcina părului pentru a degresa ușor scalpul. Totodată, poți aplica de jur împrejurul liniei părului, mai ales dacă mergi la sală, pentru a împiedica transpirația să-ți invadeze fața și ceafa.

Remedii banale pentru probleme reale

6. LA MACHIAJ
Dacă zona T a feței tale este grasă, un deodorant stick ar putea fi folosit cu brio pe post de matifiant. Aplică-l pe buricele degetelor – după ce te machiezi – și tapotează zona de sub ochi și pe zona T, creând astfel un finish mat.

7. PE CORP
Dacă ți se întâmplă ca blugii tăi preferați – foarte strâmți – să nu intre pe picior, nu înseamnă că te-ai îngrășat. aplică antiperspirant spray pe picioare și șolduri, și vor intra ușor. Bonus: nu se vor lipi de piele dacă „rupi” ringul de dans.

8. POST-RAS
După ce folosești aparatul de ras, aplică deo-stick pe picioare pentru a calma iritațiile post-epilat. Totodată, are același efect și pe mâncărimile provocate de mușcăturile de țânțari.

9. PE PEREȚI
O să te șochezi… dar deodorantul e bun și pentru a scoate petele de marker permanent. Se aplică spray pe zona afectată și se șterge cu o cârpă uscată. Și chiar dispare, grație alcool-ului din formulă.

10. ÎN ȘIFONIER
Lasă un deodorant stick deschis în dulapul cu haine, pe post de odorizant; hainele și aerul din șifonier vor fi mereu fresh. În plus, se termină mai greu decât un odorizant clasic.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise