Kit Harington va juca rolul principal in thriller-ul Brimstone

Actorul englez Kit Harington, cunoscut din serialul „Game of Thrones”, va avea rolul principal în „Brimstone”, filmat parțial în România.

În regia lui Martin Koolhoven, „Brimstone” o are în prim-plan pe Liz (Dakota Fanning – „Man on Fire”, 2004, „I Am Sam”, 2001, „Coraline”, 2009), o tânără care fuge de trecut, fiind urmărătă de un reverend (Guy Pearce – „Memento”, 2000; „L.A. Confidential”, 1997, „The Hurt Locker” – 2008) care o pune pe ea, dar și pe familia ei, în pericol.Filmările au început în urmă cu câteva zile și vor avea loc în Spania, Germania, dar și România. Alături de Kit Harington va juca și colega sa din „Game of ThronesCarice van Houten, care interpretează rolul preotesei Melisandre.

În vârstă de 28 de ani, Kit Harington a jucat până acum doar 8 roluri, însă serialul fantasy l-a făcut cunoscut în toată lumea, mii de femei visând la el. El și-a început cariera recent, în 2012 („Silent Hill: Revelation 3D”), iar în trecut își dorea să fie jurnalist, cameraman sau corespondent de război.

În serialul „Game of Thrones”, el a jucat rolul lui Jon Snow, unul dintre personajele principale din cele 5 sezoane apărute până acum. Este bastardul lui Eddard Stark, Lordul de Winterfell și a ajuns cel de-al 998-lea Lord Commander de la Zid. Mare parte din fanii seriei au fost dezamăgiți și furioși că personajul său a murit în ultimul episod al sezonului 5, însă cei mai mulți sunt de părere că preoteasa Melisandre îl va aduce la viață cumva.

Deși șansele să se întâmple asta sunt foarte mici, putem spera, nu-i așa? În orice caz, e bine de știut că îl mai putem admira cel puțin în filmul „Brimstone”, ce va avea premiera anul viitor. Și, cine știe, poate cele mai norocoase dintre noi vor avea ocazia să îl cunoască personal, din moment ce se va afla prin minunata noastră țară.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise