Kim Kardashian este insarcinata pentru a doua oara

Kim Kardashian și Kanye West vor avea încă un copil, a anunțat vedeta prin intermediul reality show-ului „Keeping Up With the Kardashians”.

La aproape 2 ani de când primul copil al cuplului, North „Nori”, s-a născut, Kim a rămas din nou însărcinată, după multe încercări. Ea a urmat tratamente de fertilitate câteva luni și a declarat că făcea sex cu Kanye de până la câteva sute de ori pe zi.Am făcut sex de 500 de ori pe zi. Îi spuneam lui Kanye «Sunt la ovulație astăzi!» și îl chemam la ședințele mele foto. Și, știi ce, nu mă simt deloc prost pentru asta”.

Chiar dacă nimic nu părea să dea rezultate, Kim a anunțat, printr-un episod al serialului „Keeping Up With the Kardashians”, că va avea încă un copil. Inițial, ea a postat pe Twitter că are un anunț important de făcut și și-a îndemnat fanii să nu rateze episodul respectiv. În cadrul acestuia, ea a dat vestea cea mare familiei: „Tocmai am primit rezoltatele testelor de sânge și sunt însărcinată!”

Așa cum era de așteptat, utilizatorii Twitter s-au gândit imediat la câteva sugestii de nume pentru viitorul bebeluș: East, South sau, de ce nu, Wild (West).

În ultima perioadă, aproape fiecare membru al familiei Kardashian/Jenner a ajuns în atenția presei: Kanye West și-a lansat prima colecție de haine și a primit titlul de doctor onorific, Kylie Jenner a recunoscut, în sfârșit, că are implanturi temporare în buze (după ce zeci de adolescente au trecut prin #KylieJennerLipChallenge), iar Bruce Jenner a mărturisit că este transsexual.

Momentan nu se știe când anume va naște Kim sau ce sex are copilul, dar te vom ține la curent! Felicitări părinților!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise