Kim Kardashian are o statuie din ceara la Madame Tussauds

Kim Kardashian a devenit prima vedetă a unui reality show care a ajuns să facă parte din galeria statuilor de ceară de la Muzeul Madame Tussauds din Londra.

Vrei să faci un selfie cu regina selfie-urilor? Acum se poate! Dacă ai drum prin Londra și faci o vizită Muzeului Figurilor de Ceară Madame Tussauds, vei găsi acolo statuia lui Kim Kardashian. Pentru că vedeta refuză să facă mai mult de 3 selfie-uri în același loc, decorul statuii se va schimba permanent, astfel încât fanii săi pot face fotografii în cadre diferite. Mai mult, Kim are în mână un telefon cu care își face o poză!Star Style: Kim Kardashian West

Statuia o întruchipează pe Kim așa cum a fost văzută la petrecerea din Paris dinaintea căsătoriei sale cu Kanye West. Din acest motiv, unul dintre decoruri este Turnul Eiffel, iar vedeta a donat muzeului ținuta sa Balmain pe care a purtat-o cu acea ocazie.

Încântată de această statuie din ceară, Kim a postat pe contul său de instagram o fotografie a sa, cu descrierea „OMG, cât de incredibilă este statuia mea de ceară de la @MadameTussaudsLondon! E perfectă! Mulțumesc @BalmainParis & @olivier_rousteing pentru că mi-ați făcut rochia! Abia aștept să mă îmbrac din nou în acea poză și să fac un selfie cu figura din ceară. E atât de cool că poți face o poză cu ea!”

În vârstă de 34 de ani, Kim Kardashian este actrița de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană. Ea a publicat în urmă cu două luni cartea „Selfish”, un volum de selfie-uri de 352 de pagini.

Ce spui, tu ai vrea să faci un selfie cu Kim?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise