Khloe Kardashian este super-fit mai nou

By  | 

După despărţirea de soţ, Khloe a devenit un “războinic” al sălii de sport!
Totul a ȋnceput când celebra Kardashian a ȋnceput să aibă probleme ȋn căsnicie:“Când eu şi Lamar aveam probleme, m-am decis să-mi canalizez energia pe a face sport… Dacă aş fi ieşit cu prietenele mele aş fi fost hăituită de paparazii şi m-aş fi simţit umilită. Sala de sport a fost unicul meu refugiu. Puteam să pun muzică şi să dansez cu prietenele şi să mă prostesc”, povesteşte Khloe pentru Cosmo Body.

Khloe Kardashian a intentat actiune de divort

Pozele postate de Khloe pe Instagram ȋnfăţişează un corp perfect, lucrat din greu la sală, iar antrenorul ales nu este nimeni altul decât la fel de celebrul Gunnar Peterson, cel responsabil şi pentru felul ȋn care arată Jennifer Lopez, Sofia Vergara şi alte membre ale familiei Kardashian.

Cât despre determinarea de care Khloe dă dovadă, Gunnar spune că:” Khloe este ca un animal de pradă la sală. Nu se plânge, nu ȋnjură, nu se echivează de la nimic. Acesta este momentul lui Khloe. Se vede asta cu ochiul liber. Schimbările pe care le-a făcut sunt incredibile. Şi a făcut asta ȋn cel mai bun mod posibil. Nu s-a grăbit, doar a muncit mult. A fost un proces ȋndelungat şi echilibrat care a necesitat mult efort, de aceea corpul ei arată atât de bine acum”.

Cum au slabit vedetele dupa sarcina

Dacă şi tu vrei să arăţi la fel de hot precum Khloe, iată câteva sfaturi de la Gunnar, super-antrenorul ei:

Fă antrenament cardio, dar şi de forţă

“Dacă practici ceva ce este cardio, dacă eşti pe bicicletă, de exemplu, pentru 25 de minute sau alergi 25, fă o pauză la fiecare cinci minute şi fă zece genuflexiuni, zece flotări şi zece abdomene scurte (crunches). Adaugă asta rutinei tale şi vei vedea rezultatele”, ne sfătuieşte Gunnar.

“Nu te poţi antrena cu o dietă nesănătoasă.”

“Ele (vedetele antrenate de către Gunnar – n.r.) fac alegeri sănătoase ȋn afara sălii de sport. Sunt 24 de ore ȋntr-o zi, nu? Doar una este ȋn sală, ȋn restul de 23 nu o poţi da ȋn bară pentru că nu te poţi antrena cu o dietă nesănătoasă. De aceea ele mănâncă bine, la orele potrivite, ȋn cantităţi optime şi se odihnesc. (…) Dacă vrei să obţii maxime rezultate, trebuie să ai grijă la dietă. Şi nu o privi ca pe o dietă, ci ca pe un stil de viaţa”, adaugă Gunnar.

O gustare decadentă, nu o zi

“Evident că ai dreptul la o gustare decadentă, dar nu o zi ȋntreagă de mâncat prost. Eu servesc ȋn fiecare zi ceva delicios pentru că dacă mă simt restricţionat, voi da iama.”

 

Comments

comments