Kate Upton iti da sfaturi de frumusete

By  | 

Vrei să fii mai sexy şi mai sănătoasă? Celebrul model Kate Upton ȋţi oferă sfaturile sale.

Nu este o “slăbătură”, ci o tipă cu forme apetisante, forme care i-au adus titlul de cea mai sexy femeie din lume şi coperta celebrului supliment de costume de baie Sports Illustrated doi ani la rând, ȋn 2012 şi 2013.

Cu toate că de multe ori suntem convinse că norocul şi genetica le ajută pe modele să nu se ȋngraşe niciodată, indiferent de ce şi cât mănâncă, Kate Upton ne contrazice şi ne spune că totul se rezumă la “a fi puternică, a avea capacitatea de a lucra zece ore zilnic şi a mânca sănătos”.

Pentru a ne explica mai exact ce ȋnseamnă pentru ea “mâcat sănătos”, Kate Upton ne-a oferit meniul unei zile obişnuite din viaţa ei:

Mic dejun: Papară de ouă (un albuş şi un ou ȋntreg) cu spanac şi ceai verde

Gustare: 10 migdale crude şi un smoothie verde

Prânz: Pui la cuptor cu ierburi aromatice, quinoa fiartă (cereală andină cu foarte multe vitamine, minerale şi aminoacizi) şi legume la grătar

Gustare: un baton cu proteine

Cină: salată de kale (un tip de varză cu foarte mulţi antioxidanţi)

Un alt truc al celebrului model, dacă-l putem numi truc, constă ȋn faptul ȋncearcă să-şi asculte tot timpul corpul şi să fie  conştientă de el. Dar asta nu ȋnseamnă că este vreo “sfântă a dietei” tot timpul. Ca orice persoană, ȋşi face poftele şi are seri tematice şi cu multe calorii ca “marţea tequila” sau zile ȋn care preferă ceva prăjit şi sărat.

Nu ȋn ultimul rând, Kate ne ȋndeamnă să ne acceptăm corpul şi să avem grijă de el: ”Orice persoană are propriile sale nesiguranţe. Dar acesta este corpul care mi-a fost dat, ţin la el şi ȋncerc să am grijă de el cum pot mai bine şi ȋn acelaşi timp mă bucur de viaţă. Aşa că nu las nesiguranţele să mă oprească din a mă bucura de viaţa mea.”

Kate Upton are un iubit dansator

Kate Upton – exercitii pentru tonifiere

Femeia cu forme – noua specie de „femeie normala”

Comments

comments