Kate Upton – exercitii pentru tonifiere

”Kate este cel mai bun client pe care un antrenor îl poate avea. Este profesionistă, disciplinată şi a făcut tot ce i-am spus eu.” a mărturisit David.

Modelul a apelat la un program de antrenament special pentru a apărea în formă maximă pe coperta revistei Sports Illustrated. Iată cum s-a pregătit Kate, alături de antrenorul său personal.

Programul consta în 2 ore de antrenament pe zi, 7 zile din7, după care s-a redus la 1 oră şi jumătate, 6 zile din 7. Programul ei a inclus ridicare de greutăţi, benzi de rezistenţă, sprint şi kick boxing. Zonele pe care s-au concentrat cel mai mult sunt abdomenul, picioarele, fundul şi braţele.

În perioada de dinaintea shooting-ului pentru copertă, Kate şi-a prelungit programul de antrenament adăugând 45 de minute în plus de cardio. În acelaşi timp, aceasta şi-a redus dieta la shake-uri, sucuri verzi şi o gustare pe zi.

Scopul principal al antrenamentului a fost doar să îşi tonifice coapsele şi să păstreze fundul ”obraznic”, dar să nu îi afecteze formele voluptuoase. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.