Kaia Gerber, modelul anului la British Fashion Awards 2018

By  | 

The Fashion Awards a avut loc luni, 10 decembrie, la Londra, iar Kaia Gerber a fost numită modelul anului. The British Fashion Council a onorat unele dintre cele mai mari nume din industrie la ceremonia sa anuală, cu un total de 15 premii.

În caz că nu ai auzit până acum de Kaia Gerber, ea este fiica celebrei Cindy Crawford. Și-a început cariera la doar 10 ani, ca model pentru Young Versace. În 2016 și-a făcut debutul în actorie, jucând în drama Sister Cities.

În afară de „Modelul anului”, o altă categorie foarte așteptată a fost „Designer of the Year”, care a avut un rezultat surprinzător. Câștigătorul a fost Pierpaolo Piccioli for Valentino, care i-a învins astfel pe Gucci, Dior, Homme, Louis Vuitton și Givenchy.

Printre câștigătorii la British Fasion Awards 2018 se mai numără și Gucci (Brandul anului), Craig Green for Craig Green (British Designer of the Year Menswear), Clare Waight Keller for Givenchy (British Designer of the Year Womenswear), Demna Gvasalia for Balenciaga (Accessories Designer of the Year) și Vivienne Westwood (Swarovski Award for Positive Change).

The Fashion Awards este un eveniment anual, organizat încă din 1989.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *