Joseph Gordon-Levitt a devenit tatic

Actorul Joseph Gordon-Levitt a anunțat oficial că a devenit tătic… deși nimeni nu știa că soția sa este însărcinată. Asta da surpriză!

Ei bine, nu chiar nimeni – ne referim, bineînțeles, la mass-media. Se pare că cei doi, Gordon-Levitt și soția sa, Tasha McCauley, au reușit să păstreze acest secret timp de 9 luni. Astăzi, însă, un reprezentant al cuplului a confirmat pentru publicația Us Weekly că primul lor copil s-a născut în weekend.Momentan nu se cunosc prea multe informații despre bebeluș: se știe doar că este băiețel, dar numele său va rămâne pentru moment secret. Se pare că „toată lumea este fericită și sănătoasă”, iar asta e tot ce contează.

Joseph Gordon-Levitt are 34 de ani și este căsătorit din decembrie anul trecut. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie intimă ce a avut loc chiar la ei acasă. Încă de atunci, cuplul a vrut ca viața personală să rămână privată, iar actorul evita mereu să vorbească despre iubita sa. „Am o iubită, dar nu îmi place să vorbesc despre asta în public”, spunea el.

Joseph Gordon-Levitt și-a început cariera în 1988 și a jucat până acum în peste 65 de filme și seriale, cele mai recente roluri ale sale fiind cele din filmele „Looper” (2012), „Don Jon” (2013) și„Sin City: A Dame to Kill For” (2014). În curând îl vom mai vedea în „The Walk”, „The Night Before” și „Snowden”, toate având premiera anul acesta.

Cel mai probabil nu vom vedea prea curând fotografii cu cel mic, dar respectăm decizia cuplului de a păstra pentru sine aceste lucruri.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise