Johnny Depp și Amber Heard divorțează

By  | 

UPDATE: Actrița Amber Heard a cerut un ordin de restricție pentru Johnny Depp! Ea a declarat că acesta o bătea și a adus drept dovadă o fotografie în care are semne roșii pe față, în dreptul ochiului. Heard susține că acesta nu a fost un caz izolat.

La doar 15 luni de când s-au căsătorit, Johnny Depp și Amber Heard au decis să divorțeze.

Johnny Depp și Amber Heard s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „The Rum Diary”, în 2012 și s-au logodit în 2014. S-au căsătorit în februarie anul trecut, în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc la casa lor din Los Angeles. Luni, pe 23 mai, Heard a intentat divorț, din cauza „diferențelor ireconciabile”.

Există zvonuri care spun că cei doi au decis să divorțeze pentru că familia lui Depp (mama, surorile și copii săi) nu o suportau pe noua lui soție. Ouch! Se pare că familia sa ar fi spus că Heard este o persoană groaznică care nu se purta tocmai frumos cu Depp și că, de fapt, s-ar fi cuplat cu el doar pentru faima de care se bucură.

Cele mai bune filme ale lui Johnny Depp

Înainte de această relație, Johnne Depp a făst căsătorit timp de 14 ani cu Vanessa Paradis, pe care a cunoscut-o în timp ce filmau „The Ninth Gate”. Ei au doi copii împreună, o fată (Lily-Rose Melody Depp) și un băiețel.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *