Joe Jonas canta pe coloana sonora a documentarului "Oceans" (VIDEO)

Joe Jonas, membru al formatiei The Jonas Brothers, si Demi Lovato au inregistrat cantectul „Make A Wave”, in cadrul proiectului Disney „Friends for Change: Project Green”, iar piesa a fost selectata pentru coloana sonora a documentarului „Oceans”. Un procent din banii incasati din vanzarea cantecului va merge la Fondul pentru conservare Disney Worldwide.

Documentarul „Oceans” prezinta imagini spectaculoase cu oceanul planetar si vietuitoarele care il populeaza. El va fi lansat oficial in cinematografe pe 22 aprilie, cu ocazia Zilei Internationale a Pamantului.

In 2009 documentarul „Earth”, realizat tot de studiourile Disney, a atras incasari de peste 100 de milioane de dolari datorita imaginilor spectaculoase ale Pamantului si biodiversitatii. Studiourile Disney au lansat documentarul la inaugurarea noii divizii Disneynature. Pentru a atrage cat mai multi spectatori, Disney a promis ca va planta cate un copac pentru fiecare bilet vandut in weekendul de lansare. Drept urmare, 2 milioane de copaci au fost plantati.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.