Jim Carrey oferă un interviu bizar și nihilist în cadrul New York Fashion Week

By  | 

Actorul Jim Carrey și-a șocat fanii cu ultima sa apariție publică, oferind un interviu cel puțin interesant pe covorul roșu de la New York Fashion Week.

La început, reporterul de la o publicație americană l-a întrebat dacă e în căutare de o parteneră pentru eveniment, pentru că a fost văzut plimbându-se pe străzile din New York. Răspunsul său a părut inițial doar o glumă cinică: „Nu, sunt ok. Nimic nu are vreun sens. Am vrut să găsesc evenimentul cel mai lipsit de sens și iată-mă aici”.

Încercând să păstreze o atitudine pozitivă, reporterul a început să vorbească despre persoanele importante prezente la eveniment, care inspiră alți oameni, spunând că și Carrey face parte din acestea. Însă comediantul a dat un alt răspuns neașteptat: „Asta este cea mai josnică posibilitate. Nu cred nici măcar că tu exiști, deși trebuie să recunosc că simt în aer un parfum minunat.” El a continuat spunând că suntem un „câmp de energie care dansează pentru sine și… nu-mi pasă”.

Reporterul a vrut să scoată în evidență faptul că Jim Carrey s-a aranjat pentru acest eveniment, ceea ce indică faptul că, totuși, îi pasă. „Nu m-am aranjat”, a răspuns el. „Eu nu exist. Sunt doar lucruri care se întâmplă. Asta nu e lumea noastră. Noi nu contăm! Iar asta e vestea bună”.

Unele persoane au fost amuzate de acest interviu, însă acestea nu par doar niște glume nihiliste, ci arată depresia în care se află celebrul comediant. Carrey nu s-a sfiit să vorbească în trecut despre problemele sale cu depresia, iar în 2015 fosta lui iubită, Cathriona White, s-a sinucis la doar 30 de ani. Aceasta i-a mărturisit psihologului ei, cu puțin timp înainte de a-și lua zilele, că nu mai suporta relația toxică în care se afla și că stresul la care o supunea acesta era atât de mare încât nu mai putea mânca sau dormi.

Poți urmări și tu mai jos interviul:

Citește și: Cum știi că un prieten suferă de depresie? 

Citește și: Vedete care au suferit o depresie 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *