Jennifer Aniston te provoaca la miscare

Pentru rolul dependentei de medicamente din filmul Cake, Jen a trebuit să se lase de sport timp de două luni si jumătate. Şi dacă la ȋnceput se arătase foarte ȋncântată de faptul că  nu va mai fi nevoită să tragă din greu la sală, după doar câteva săptămâni, Jen a spus că se simţea oribil: nu mai dormea bine, nu mai avea energie şi lipsea optimismul.  

“La ȋnceput, am fost ȋncântată pentru că mi-am zis:”Va fi extraordinar, nu trebuie să fac sport””, a declarat vedeta pe covorul roşu de la Screen Actors Guild Awards. “Dar după câteva săptămâni acest lucru ȋncepe să-ţi afecteze somnul, energia pe care o ai de-a lungul zilei, starea psihică. Uităm cât de important este sportul şi de ce o facem”, a adăugat Jennifer.

Să-ţi spunem că Jenn nu se desparte de greutăţile sale de 4,5 kg niciodată şi că obişnuieşte să călătorească cu ele peste tot?! Ca să fii şi mai motivată să te apuci azi de sport, iată care sunt pricipalele efecte benefice ale mişcării:

Ȋţi pune metabolismul ȋn mişcare. Ai o digestie lentă sau pui şi apa pe fund şi şolduri? Mişcarea te va ajuta să arzi mai multe grăsimi, să fii mai energică, să dormi mai puţin şi să fii mai odihnită.

Te scapă de “stări albastre”. Dacă ai un job stresant sau dacă eşti meteosensibilă, iar mohorâta iarnă te deprimă, puţină mişcare poate pune din nou soarele pe cerul tău.

Nu vei pune kile ȋn plus. Faptul că ai un metabolism hiper-dinamic te va ajuta să te poţi ȋnfrupta din bunătăţi de mai multe ori decât amicele tale sedentare, fără să vezi efecte adverse ȋnsă.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.