Jennifer Aniston prefera metoda chinezeasca de detoxifiere

Din fericire, nu este vorba despre o boală de piele, din contră, sunt urmele lăsate de o metodă de detoxifiere chinezească, pe care actriţa, împreună cu logodnicul său, îl practică de multă vreme. 

Această metodă era utilizată şi la noi în ţară de bunicii noştri, cunoscută sub denumirea de ”ventuze”. Actriţa spune ca le foloseşte de peste 6 ani.

 

 

Cum funcţionează această metodă? Nişte cupe de mărimea unei căni sunt fixate pe pielea spatelui pentru a extrage impurităţile din organism şi pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui şi pentru a scăpa de durerile de gât şi umeri. Cupele pot fi din orice material: sticlă, bambus, lut. Acestea sunt încălzite şi puse pe spate iar pe măsură ce se răcesc, se prind de piele creând un spaţiu vacuum care stimulează circulaţia sângelui. Cupele sunt lăsate să acţioneze aproximativ 10 minute.

 

 

Jennifer a încercat să ascundă urmele, însă acestea persistă destul de mult, între 3-7 zile. Alte vedete care folosesc ”ventuzele” sunt: Gwyneth Paltrow, Jessica Simpson şi Brad Pitt. Mulţi dintre utilizatori cred că acestea au abilitatea de a stimula şi fertilitatea.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.