Iubitule, sunt gata în șase minute!

Ți se întâmplă des să să nu auzi ceasul în zori? Sau iubitul tău îți reproșează mereu că stă după tine și întârzie la serviciu din cauza că stai să te machiezi? Iată un ritual scurt și cuprinzător…

Tratament facial în 2 minute

În loc să aplici fondul de ten în multiple straturi, ceea ce ar putea să-ţi facă faţa să arate ca o mască, aplică un corector pentru a acoperi eventualele zone înroşite sau micile imperfecţiuni temporare, dar şi cearcănele. Foloseşte-ţi mâinile pentru a tapota pielea în zonele în care ai aplicat corectorul pentru a-l ajuta să adere natural pe piele. Foloseşte apoi o pudră minerală care va da pielii un aspect mătăsos. Alege una cu factor de protecţie pentru a-ţi proteja pielea de razele de soare (și toamna, dar și iarna, trebuie să ne protejăm de soare).

Pensat de 1 minut
Poate suna neinteresant, însă femeile cu sprâncene dese ştiu că nu e chiar aşa. De fapt, chiar şi celelalte se plâng din cauza faptului că le ia mult timp să nimerească forma perfectă. Înainte de a smulge vreun firicel, ţine un creion pe diagonală peste sprânceană (poziţionează vârful de gumă la baza sprâncenelor) şi apoi scapă de firele care ies de sub sau de deasupra creionului, oprindu-te, evident, la arcuire, unde vei repoziţiona creionul.Machiaj în 2 minute
Încălzeşte vârful unui ruj roz cu un foehn timp de 5 secunde, apoi aplică-l pe buze – căldura va ajuta la o mai bună acoperire a zonelor uscate şi va fixa culoarea. Acelaşi produs îţi poate fi util şi pentru machierea ochilor şi obrajilor, cu condiţia să fie aplicat cu vârful degetului inelar. La ochi, ai grijă să întinzi bine în zona pliurilor, pentru a evita adunarea în ele. Mai ai nevoie de-o mascara şi gata!

Coafură de 1 minut
Pentru o coafură care să pară elaborată, lasă-ţi capul pe spate şi masează-ţi rădăcinile cu degetele pentru a obţine volum. Apucă apoi o secţiune din frunte şi prinde-o după ureche sau la spate, în funcţie de cât de lung e părul tău. Dacă ai şuviţe rebele, ele nu vor face decât să completeze un look sexy. Dacă ai de furcă cu vârfurile, nu trebuie decât să aplici puțin serum hidratant.

Nici nu ți-ai imaginat că poți fi atât de rapidă. Acum, aplică un pic de parfum și sărută-ți iubitul, mai e timp!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise