Îți mulțumim că citești revista Cosmopolitan!

By  | 

Dragă Cosmo Girl,

Îți mulțumim că ai fost alături de noi și în acest an, că ai citit revista Cosmopolitan lună de lună și site-ul nostru zi de zi.

Tocmai de acea, vrem să împărtășim cu tine și realizările noastre!

Așadar, conform celor mai recente cifre de vânzari publicate de BRAT, vrem să îți spunem și ție că Burda România își consolidează poziția de lider al pieței autohtone de reviste cu o cotă de piața de 33%, iar revista Cosmopolitan a înregistrat o creștere a tirajului cu 20%, iar acest lucru tie se datorează ție și tuturor cititoarelor Cosmopolitan.

Dacă vei alege să rămâi alături de noi și în anul ce urmează, vom avea grijă să te ținem la curent în continuare cu tot ce e mai interesant în materie de frumuseț, modă, lifestyle, sănătate sau alte lucruri interesante ce îți pot fi de folos în viața de zi cu zi.

De asemenea, vrem să împărtășim cu tine și faptul că Burda România, cu un portofoliu amplu, a înregistrat creșteri semnificative și în restul categoriilor.

În ceea ce privește secțiunea de lifestyle feminin, alături de Cosmopolitan, Marie Claire crește cu 53% (vs Q2) și cu 34% față de Q3/2015, Harper’s Bazaar crește cu 2%, versus Q3/2015, Ioana crește cu 8% față de Q2 iar Femeia crește cu 11% (vs Q2).

La secțiunea lifestyle masculin, Men’s Health crește cu 16%, iar secțiune auto moto arată și ea o îmbunătățire: Auto Motor și Sport crește cu 7% (vs Q2) și devine liderul segmentului.

Pe travel, National Geographic Traveler crește cu 21% (vs Q2), iar National Geographic crește cu 12% față de Q2,

Cât despre home&deco, Casa și grădina crește cu 9% (vs Q2).

În plus, în 2016 Burda România și-a mărit portofoiul cu două noi titluri în categoria sănătate, abcDiabet și abcCardio care au reușit încă de la lansare să răspundă perfect așteptărilor cititorilor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *