Învață să mergi pe tocuri!

Încă nu știi să mergi pe tocuri? Te învățăm noi, nu e deloc atât de greu precum crezi!

Unele femei par că s-au născut pe tocuri, în timp ce altele refuză să poarte astfel de încălțăminte de teamă să își rupă gleznele. Dacă și tu faci parte din cea de-a doua categorie, avem o veste bună pentru tine: nu e atât de greu să înveți să mergi pe tocuri!

Tocuri înalte = picioare traumatizate?

Iată câteva sfaturi:

Pentru început, învață să mergi pe wedges. Pentru că nu au, de fapt, toc, ci o talpă mai înaltă, îți va fi mult mai simplu să înveți cum să le porți și să îți ții echilibrul. Nu e musai să fie prea înalte, alege ceva în care să te simți confortabil.

După ce te-ai obișnuit cu acestea, treci la pantofi sau ghete cu tocul foarte gros. Nu îți va fi greu să îți ții echilibrul pe un astfel de toc!

Cum sa rezisti o zi intreaga pe tocuri

Mai departe, alege pantofi cu toc din ce în ce mai subțire, dar care să aibă platformă. Platforma „taie” o parte din toc, deci, în loc să mergi pe tocuri de 10 cm, vei merge pe tocuri de 7 cm, de exemplu. Din acest motiv pot unele femei să meargă pe încălțăminte cu toc de 20+ cm (da, există), aceasta are platforma foarte groasă.

În final, vei putea renunța la platformă și vei putea purta stiletto fără nicio problemă!

Câteva sfaturi în plus:

Atunci când pășești, trebuie pui întâi călcâiul jos, nu vârful piciorului! Acesta este motivul principal pentru care unele femei arată penibil atunci când merg pe tocuri – pui întâi vârful pe pământ.

Atunci când urci scările, calci cu vârful. Când cobori scările, calci cu toată talpa.

Proiect DIY pentru weekend: pantofi cool de vara

Încearcă să faci pașii mai mici, mai ales dacă încă nu ești obișnuită cu pantofii cu toc.

Nu în ultimul rând, exersează în casă!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.