Invata sa fii un cumparator eco-constient!

Scopul proiectului este propagarea comportamentului de cumparator eco-constient, contribuind astfel la combaterea schimbarilor climatice si la intarirea economiei locale.

„Vremea parca se joaca cu noi. Iarna abia mai avem zapada, iar vara deseori avem parte de seceta, canicule si precipitatii torentiale care uneori cauzeaza inundatii.

Nu prea ne mai putem bucura de primavara si toamna, aceste anotimpuri parca nu mai exista. Multe persoane sufera de valurile de caldura din Romania, iar numarul victimelor creste anual, mai ales in randul celor in varsta”, spun membrii Asociatiei Transilvania Verde, intr-un comunicat de presa.

Prin campania Cumparatorul Eco-constient organizatorii vor sa evidentieze faptul, ca in fiecare zi si fiecare om poate sa faca ceva impotriva schimbarilor climatice si impotriva crizei economice.

„Dar pana cand cu ocazia cumparaturilor zilnice punem in cosurile noastre cartofi din Egipt, ciocolata din Elvetia, usturoi din China, pui din Brazilia, rosii din Grecia, mere din Argentina, nu ne putem astepta sa avem o economie locala stabila sau vreme normala”, se precizeaza in comunicat.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.