Interviu #CosmoFlash cu Lili Sandu!

Lili Sandu este actriță și cântăreață, având primul contact cu scena în timp ce era elevă la „Școala vedetelor”. 

După ani de zile petrecuți în Statele Unite, unde a acumulat cunoștințe legate de frumusețe, nutriție și lifestyle, Lili Sandu pășește în „lumea” bloggingului, unde împărtășește aceste cunoștințe cititorilor săi!

Ce proiecte pregăteşti în perioada următoare?

Unul dintre proiectele la care lucrez in ultima vreme este blogul meu, pe care l-am si lansat în urmă cu 2 saptamâni și care îmi ocupă destul de mult timp. Este o adevarată provocare să mă familiarizez cu viața de blogger mai ales pentru că vreau să livrez oamenilor un content de calitate. Stiu că a avea un blog sau a te numi blogger este un trend actual, dar povestea din spatele acestui proiect este dorința mea de a împărtăși cititorilor cunoștințele si experiențele legate de nutritie si lifestyle pe care le-am acumulat în Statele Unite.

Ce muzică asculţi în maşină? 

Depinde de destinație. Imi place sa fac cate un playlist inspirat de locul unde trebuie să ajung. Ascult Buena Vista Social Club în drum spre mare, uneori ascult Radio Seven în traficul bucureștean și hip hop în drum spre sală.

Ce ne poţi spune despre stilul tău vestimentar? Ce te caracterizează?

Ma simt foarte confortabil cand port ținute boho chic.

Ce designeri îţi plac?

Îmi achizitionez haine care-mi plac și care-mi vin bine indiferent de designer sau colecție.

Ce te face fericită?

Timpul petrecut alături de oamenii pe care ii iubesc, un film sau o carte care ma inspiră, să călătoresc. De cele mai multe ori imi gasesc fericirea in lucrurile simple.

Ce sport faci ca să te menții în formă?

Kickboxing, Pilates și jogging.

Care ar fi cel mai important sfat pe care il dai, atunci cand vine vorba de frumusete?

Concret, nutriția! Și mai multe tips&tricks în legătură cu acest subiect voi posta pe blogul meu. Însă eu consider ca ar trebui sa existe un echilibru între corp, minte și suflet pentru că frumusețea se reflecta și din interior.

Care ar fi produsele de beauty la care nu poți renunta?

O cremă hidratantă și un ulei de corp.

Care este cea mai tare destinatie de vacanta? De ce?

Îmi doresc să ajung în Bali pentru că, pe lângă frumusețea plajelor, a apei și a peisajelor, există și opțiunea de a avea activități mai spirituale, cum ar fi yoga sau meditația.

De care dintre proiectele tale de până acum te simți cel mai mândră?

Ma simt mândra de toate proiectele care m-au ajutat sa devin persoana care sunt astăzi si sunt foarte bucuroasa ca am reușit să îmi pun pe picioare blogul.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.