Instagram sau Porngram? Vedete goale pe Instagram

Justin Bieber, John Legend și Marc Jacobs au postat poze cu ei dezbrăcați pe Instagram.

În timp ce femeile se luptă cu regulile Facebook și Instagram care nu permit poze cu sâni goi (găsești aici câteva informații despre #freethenipple), unele vedete postează fotografii cu fundul lor pe Instagram. Săptămâna aceasta, Justin Bieber, John Legend și Marc Jacobs au făcut acest lucru, primii doi intenționat, iar cel de-al treilea din greșeală.

Cântărețul Justin Bieber, în vârstă de 21 de ani, a postat o poză făcută din spate, în timp ce stătea în picioare pe un iaht, complet dezbrăcat, arătănd cu degetul spre… nu prea îi pasă nimănui spre ce, fanele sale sunt în delir doar pentru că îi pot vedea fundul. El se află în vacanță cu câțiva prieteni în Bora Bora, dar nu se distrează atât de mult precum și-ar fi dorit. El a mai postat și o poză cu un amic de-al său care stă întins pe spate, iar pe piept are niște răni provocate de un rechin. Auch!

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Apoi, John Legend a dorit ca și fundul său să ajungă pe Instagram, iar soția sa, modelul Chrissy Teigen, a postat poza pe contul său. Recent, ea a mai postat și o poză cu sânii săi, care a fost ștearsă imediat.

A photo posted by @chrissyteigen on

Îl mai avem apoi pe designer-ul Marc Jacobs care se pare că a postat o poză cu el nud din greșeală, alături de descrierea „It’s yours to try!”. El a șters aproape imediat poza, dar nu suficient de repede, pentru că cineva a reușit să o vadă și să facă rapid un screenshot care a ajuns pe internet. Oare poza trebuia să ajungă la cineva anume, dar Jacobs a postat-o fără să își dea seama pe Instagram? În orice caz, a avut noroc că nu a postat o poză mai indecentă.

În trecut, și alte vedete au mai postat fotografii nud (sau aproape nud) pe Instagram. Cu siguranță știi deja de pozele lui Kim Kardashian, dar și alte vedete, precum Rihanna, Miley Cyrus, Aubrey O’Day, Lady Gaga, Selena Gomez, Kendall Jenner sau Paris Hilton au făcut asta.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise