Incearca Gustul Distractiei alaturi de Fanta Exotic!

Sub sloganul Incearca Gustul Distractiei, aceasta aroma completeaza aromele existente din portofoliul Fanta si reprezinta o combinatie surprinzatoare de suc de protocale, piersici si maracuja.

Campania integrata de marketing care sustine brandul Fanta Exotic se desfasoara pe mai multe canale si are un mix complex care include: spot tv, activari in cinematografe, dar si materiale promotionale, aplicatii digitale interactive inedite si promotii comerciale.

„Imbunatatirea portofoliului produselor noastre cu noi arome reprezinta o preocupare constanta a companiei noastre si o modalitate de fi prezenti in viata consumatorilor nostri cu produse pe care le cauta si le doresc.

Fanta Exotic vine in intampinarea consumatorilor aflati mereu in cautarea inovatiei, a gustului unic si indraznet”, declara Nicoleta Eftimiu, Senior Marketing Activaton Manager – Bauturi Carbonatate, Romania si Moldova.

Disponibila pe piata europeana inca din anii 1940, Fanta este asociata de consumatorii din intreaga lume, in special de adolescenti, cu distractia, momentele de bucurie si timpul petrecut impreuna cu prietenii si familia.

In Romania, Fanta are in prezent 4 arome: Fanta Orange, Fanta Lemon, Fanta Madness si Fanta World. Incepand din aceasta vara, se adauga noua aroma Fanta Exotic. Incearca Gustul Distractiei!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.