Incearca dieta vegana a lui Beyonce si Jay Z

La sfârşitul lui 2013, Beyonce şi Jay Z au decis să înceapă o dietă vegană de 22 de zile. Marco Borges, antrenorul acestora, a făcut public de curând exact care este planul de alimentaţie al celor doi.

Dacă te întrebi de ce tocmai 22 de zile, răspunsul e simplu: pentru a renunţa la un obicei ai nevoie de 21 de zile, astfel încât în cea de-a 22-a, corpul tău s-a obişnuit deja cu un nou obicei – dieta vegană.
 
Din ce în ce mai multe persoane devin vegetariene sau vegane, fie din motive medicale, fie pentru a ajuta animalele. În orice caz, oricare este motivaţia ta, beneficii sunt destule. De exemplu, persoanele care urmează o dietă de acest gen au un risc mai mic de a face diabet sau boli de inimă, arată un studiu. De asemenea, au în medie cu 5-10 kilograme mai puţin decât cei care consumă carte.
 
Iată care este planul de alimentaţie al celor două vedete:
 
Micul dejun: Budincă cu seminţe de chia, vanilie şi o cană de fructe de pădure proaspete.
Prânz: Salată din varză roşie subţire tocată, măr verde tocat, seminţe de susan, un cartof dulce fiert sau copt.
Gustare: O ceşcuţă mică de humus din cânepă cu legume crude (morcovi, ţelină, ardei gras, salată verde)
Cină: Salată de fasole neagră şi quinoa cu sos de chimen.
Desert: Ciocolată neagră.
 
După cum vezi, nu este o dietă prea extremă, însă este gustoasă şi sănătoasă! După ce a urmat-o timp de 22 de zile, Jay Z a declarat că nu a fost atât de greu precum credea.
 
Dacă nu te atrage prea mult acest plan de alimentaţie, poţi încerca altele care să ţi se potrivească mai mult. Mulţi oameni cred că vegetarienii şi veganii mănâncă doar salate (sau mâncăruri fără gust), însă nu este nici pe departe aşa! Există o diversitate foarte mare de mâncăruri pe care le poţi încerca. 
 
Există nenumărate reţete foarte gustoase pentru vegetarieni şi vegani pe Internet sau poţi cumpăra o carte de reţete. De asemenea, şi aici găseşti reţete de acest gen, deci urmăreşte în continuare COSMO!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.