Imbunatateste-ti vederea in mod natural

Majoritatea celor care stau la birou timp de opt ore în fața monitorului se plâng de ochi obosiți și vedere din ce în ce mai proastă. Uite cum previi migrenele și dioptriile imense.

Poartă ochelari de protecție. Fă-ți o pereche de ochelari șic fără dioptrii, ci cu lentile tratate special pentru a-ți proteja ochii și a te păzi de durerile de cap determinate de statul cu orele în fața monitorului. 

Mănâncă goji zilnic. În afară de faptul că aceste mici fructe de pădure conțin vitamine și minerale, sunt și o sursă importantă de luteină, un antioxidant care îmbunătățește în timp vederea sau o menține în stare optimă. Două linguri pe zi de goji este porția ta de sănătate! Unde mai pui că nu mai trebuie să-ți cumperi suplimente cu vitamine și minerale de acum încolo.

Gătește cu legume verzi ca spanac, broccolli și multe altele care au o nuanță verde-închis – ele conțin din plin luteină și zeazantină, tot un antioxidant care are rolul de a lupta împotriva afecțiunilor care țintesc retina.   

Iubește portocalele. Ca să vezi bine și să nu resimți ochiul uscat, e vital ca vasele de sânge din ochi să fie irigate perfect, iar vitamina C este soluția dacă vrei să nu ai probleme. Mănâncă citrice  și legume pentru un aport constant de vitamină C.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise