Imagini de la botezul printesei Charlotte

Prințesa Charlotte a fost botezată duminică după amiază, acesta fiind unul dintre cele mai mediatizate evenimente din istoria familiei regale.

Micuța Charlotte, în vârstă de 9 săptămâni, a fost botezată duminică la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, în cadrul unei ceremonii religioase private la care au participat doar 21 de persoane. Prințul William și soția sa, ducesa Catherine, au arătat absolut încântător alături de cei doi copii și restul familiei și invitați.În zona din jurul bisericii s-au strâns mii de persoane care au putut să admire familia regală și chiar să facă poze alături de ea. Deși o regulă tradițională interzice publicului să fotografieze familia regală în timp ce aceasta se duce la biserică, prințul și ducesa au acceptat ca restricția să fie ceva mai relaxată cu această ocazie.

Ducesa Catherine a purtat o ținută elegantă superbă ivorie, iar fiul său, prințul George, a purtat o cămașă cu mâneci scurte și pantalonași scurți roșii, ținută asemănătoare cu cea purtată de tatăl său atunci când a mers prima dată la spital pentru a-l vedea pe fratele său mai mic, prințul Harry, în 1984. Cât despre prințesa Charlotte, ea și-a făcut apariția într-un cărucior negru tradițional, purtând o rochiță de botez bej din dantelă și satin.

La botez au participat, așa cum am menționat și mai sus, doar 21 de persoane, printre care părinții ducesei și frați acesteia, tatăl prințului și soția sa, dar și regina Elizabeth a II-a Marii Britanii şi soţul ei, ducele de Edinburgh. Fratele mai mic al prințului Willian, printul Harry, nu a participat la ceremonie, fiind în acest moment în Africa.

Mai jos găsești câteva fotografii de la botezul micuței Charlotte.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise