#ILOVEBUCUREȘTIMALL, de 18 ani

În urmă cu 18 ani, inaugurarea primului centru comercial modern din oraș a adus în mijlocul Bucureștiului cel mai iubit și mai popular loc pentru fashion și entertainment. Cu București Mall, fashionistele s-au putut bucura de o experiență total nouă de shopping, iar mall-ul devenit rapid un reper urban pentru comunitățile de trendsetteri. 

București Mall a fost complet reamenajat recent, iar noul design, texturile, culorile și amestecul de metale l-au făcut și mai atractiv. Semnul #ILOVEBUCUREșTIMALL și 25 de noi magazine le întâmpină pe iubitoarele de fashion, care găsesc un mix îndrăzneț de mega branduri internaționale.

Ultimele tendințe ale iernii se regăsesc la Mango Mega store (care include și Mango Man & Kids), iar cele mai inspirate cadouri de Crăciun pot fi achiziționate de la Douglas, care a deschis în această toamnă în București Mall cel mai mare magazin din România. Iar după o zi de shopping cu fetele, vă puteți relaxa la Aperto, un restaurant italienesc unic, cu o abordare inovatoare, care le permite clienților să vadă cum sunt gătite preparatele în cele cinci bucătării deschise.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.