Iggy Azalea s-a logodit

Rapperița australiană Iggy Azalea s-a logodit luni seară, anunțând marea veste prin intermediul Instagram.

Baschetbalistul Nick Young a vrut să-și serbeze ziua în stil mare, alegând chiar seara petrecerii pentru a o cere în căsătorie pe iubita sa. După ce a spus „Da”, Iggy a postat pe Instagram câteva poze alături de el, dar și una doar cu inelul care, trebuie să recunoaștem, arată într-un mare fel! Bineînțeles, acest lucru se vede și la preț: Young a cheltuit nu mai puțin de 500,000 de dolari pe inelul cu diamante. Diamante, da, la plural.

Happiest Day #Isaidyes

A photo posted by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Jason Arasheben, bijutierul care s-a ocupat de inel, spune că „Nick a fost foarte implicat în design-ul inelului. Am vrut să fie nu doar inelul viselor sale, ci și unul care să se potrivească cu stilul său personal. Este întotdeauna o onoare atunci când un client are încredere în mine să îl ajut cu design-ul unui inel care simbolizează una dintre cele mai importante decizii din viața sa.

❤️❤️

A photo posted by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Cei doi sunt într-o relație din noiembrie 2013 și locuiesc împreună în California. Înainte de Nick Young, cântăreața a avut o relație de câteva luni cu rapperul ASAP Rocky.

Iggy Azalea și-a început cariera în 2001 și a lansat până acum albumul „The New Classic”, în aprilie 2014.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise