Hrana care topeste grasimile

By  | 

Ceai verde

Unul dintre „ingredientele” acestuia, cofeina, accelereaza bataile inimii si obliga organismul sa arda calorii cu repeziciune. Si mai contine o substanta despre care cercetatorii spun ca ar arde grasimile de pe abdomen. Trei cesti pe zi…

Iaurt

E gustos, dietetic, iar cel natural (fara „chimicale”) contine o bacterie despre care cercetari preliminare arata ca poate reduce cantitatea de grasimi pe care corpul o absoarbe.

Cafea

Cofeina este cea care iti pune metabolismul pe repede inainte. De asemenea, favorizeaza lipoliza, procesul de descompunere a grasimilor. Una sau doua cesti pe zi reprezinta cantitatea ideala.

Scortisoara

Fara a intra in detalii stiintifice, adaugarea unui varf de lingurita din acest condiment la orice – cereale, fructe, iaurt, cafea – face ca zaharurile din singe sa se tranforme in energie, deci grasimea nu se depune.

Ardei iute

Se regaseste in preparatele exotice thailandeze, indiene, chinezesti, si contine capsaicin, un „ingredient” senzational care ii da gustul „taios”. Acesta creste temperatura, obligand corpul sa arda calorii.

Pui si peste

Corpul tau arde mai multe calorii digerand si metabolizand proteine decat o face respingand carbohidrati si grasimi. Cateva portii de pui, peste, sau tofu, zilnic, fac metabolismul sa se „manifeste” si mult timp dupa ce termini de mancat.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *